29.5.2012

Kesälukemista


Pakko pitää sen verran taukoa raportin kirjoittamisesta, että pääsen esittelemään nämä Kampin Suomalaisesta kirjakaupasta kotiuttamani kirjat. Mikään ei ole kivempi paikka haahuilla bussia odotellessa kuin kirjakauppa paitsi kirjakauppa, jossa on tarjouksessa kolme pokkaria 12 eurolla. Valitsin tottakai paksuimmat tarjolla olleet pokkarit, lukemista koko rahan edestä nääs! No okei, kyllä mä vähän myöskin katsoin, minkälaista tavaraa syliini lappaan.

Blondi on ilmeisesti Marilyn Monroen elämään enemmän tai vähemmän tiiviisti pohjautuva mutta kuitenkin fiktiivinen teos. En nyt varsinaisesti mitenkään fanita Marilyniä tai oikeastaan edes tiedä koko tyypistä yhtään mitään, mutta onhan kyseinen neitonen sellainen ilmiö, että veikkaan lukukokemusta varsin mielenkiintoiseksi.

Kjell Westön kirjaan tartuin, koska tykkäsin hurjasti kyseisen herran Missä kuljimme kerran -teoksesta ja historiallinen Helsinki nyt on aina kiehtova. Vai oltiinkohan tässä stoorissa ihan täällä nykyajassakin. No, kiehtovaa sekin.

Viimeiseksi opukseksi valikoitui taattua Dan Brown -laatua. Itse olen kyllä lukenut Brownilta vain yhden kirjan, mutta leffassa nähdyt Enkeleitä ja demoneita sekä Da Vinci -koodi lienevät ihan kelvollinen lupaus tätä niiden jatko-osaakin ajatellen.

Nyt vain pitäisi saada se kirottu raportti valmiiksi, että voisin hyvällä omallatunnolla uppoutua näiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti