28.5.2012

This month...


Tarraliitutauluseinäkalenteri Liitutauluseinätarrakalenteri Seinätaulukalenteriliitutarra luovutan, tämä kalenteri on ollut meillä nyt ehkä kuukauden käytössä ja tykkäilen ihan hulluna. Paitsi että jättimäinen päivyri on näyttävä sisustuselementti, se on myöskin kätevä tapa pitää kirjaa menoista. Kalenteri löytyy makuuhuoneen seinältä, joten illalla nukkumaan mennessä ja aamulla herätessä voi kätsysti tarkistaa päivän ohjelman. Kirjoituspinta ei tässä tosin valitettavasti ole ihan oikean liitutaulun veroinen ja lisäksi aavistuksen rosoinen seinä tekee käsialasta hieman normaalia epäesteettisempää, mutta tällaisille vuokra-asujille tämä oli kuitenkin näppärämpi ratkaisu kuin alunperin haaveilemani seinän maalaaminen (magneetti- ja) liitutaulumaalilla. Tarran seinälle kiinnittäminen kyllä uhkasi tuottaa verta, hikeä ja kyyneleitä ennen toimivan menetelmän kehittymistä, mutta pienellä sisulla ja taistelutahdolla homma hoitui. Nyt vain toivon, että tarra kestää kulumatta käyttöä edes vähän pidempään kuin vuoden mittainen seinäkalenteri, niin saataisiin tästä ihan oikea etukin perinteiseen verrattuna.

2 kommenttia:

  1. Meillekin tollainen kalenteri!! Haluan!!!! Mutta voi apua kun näin ton hinnan niin taisi jäädä ainakin tämä ostos vielä kauppaan...

    Ehkä voisin näppäränä tyttönä ostaa sitä liitutaulu maalia ja tehdä tollaisen vaikka keittiöön... hmm hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! Mä perustelin hintaa sillä, et jos normaali seinäkalenteri maksais vaikka parikymppiä niin toi kuitenkin maksaa ittensä takasin muutamassa vuodessa ;) jos se kestää kulumatta niin kauan, toivottavasti! Toki ite tekemälläkin sais varmasti hienon ja se olis tosiaan meilläkin ollut vaihtoehtona jos olis oma kämppä :)

      Poista