18.7.2012

Kolmena lomapäivänä



Maanantaina nukuin pitkästä aikaa ilman herätyskelloa. Kerrankin heräsimme J:n kanssa samaan aikaan, tunti puolenpäivän jälkeen. Satoi. Illalla menimme elokuviin. MIB3 oli hyvä, ehkä jopa parempi kuin edeltäjänsä. Lopussa liikutuin ja pyyhin vuotavaa nenääni vuorotellen jokaiseen sormeen.

Eilen palasin herätyskellon orjaksi. Se herätti minut kahdeltatoista. Jäimme silti sänkyyn loikoilemaan. Myöhemmin tie vei kylpylään. Käytimme vihdoin häälahjaksi saadun lahjakortin. Vaivuin melkein transsiin kelluessani mineraalivesialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Oli ihanaa vain lillua, lämmintä ja mukavaa kuin kohdussa. Kylpemisen jälkeen söimme kreikkalaisessa ravintolassa. Ruoka oli kuumaa mutta täytti vatsan. En ottanut valokuvia.


Tänään olemme hoitaneet matkavalmisteluja. Vaihdoimme Tsekin rahaa ja printtasimme Prahan kartan. Kannoin kotiin vielä yhden alelöydön. Olen rakastanut tuota vihreää paitaa jo puoli vuotta sitten, joten seitsemän euroa siitä mielelläni pulitin. Matkalaukku on paria kuivumassa olevaa toppia vaille valmiiksi pakattu. Reilun 14 tunnin päästä istumme lentokoneessa keula kohti itäistä Keski-Eurooppaa (vaikka täältä katsottuna suunta onkin lounas).

Nähdään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti