4.8.2012

7 x Paula

Mansi- ja mustikat -blogin Marjo haastoi minut kertomaan seitsemään faktaa itsestäni. Pikkuisen blogirääpäleeni ensimmäinen haaste, mahtavaa! Haasteen säännöthän kaikessa virallisuudessaan kuuluvat seuraavasti:
  1. Nominate 15 fellow bloggers.
  2. Inform the bloggers of their nominations.
  3. Share 7 random facts about yourself.
  4. Thank the blogger who nominated you.
  5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.
Koska kaikki ovat tämän varmaankin jo saaneet enkä tykkää haasteiden laittamisesta eteenpäin lähes tuntemattomille bloggareille eikä kukaan tietääkseni vastannut edelliseenkään haasteeseen, jonka uskaltauduin muille jakamaan, jätän ykköskohdan väliin. Anteeksi.



Lempijuomani on vesi ja voisin hyvin juoda loppuelämäni pelkkää sitä. Rakastan väittelemistä ja saatan siksi olla välillä aika rasittava keskustelukumppani. En ole koskaan ollut treffeillä niin että en jo tuntisi poikaa hyvin, eli en ole ikinä deittaillut ketään.

Hyvät käytöstavat ovat minulle todella tärkeitä ja kiehun sisäisesti esimerkiksi aina kun edellä kulkeva ei pidä ovea auki perässään tuleville. Minun piti muutama vuosi sitten olla kuusi viikkoa aupairina Italiassa, mutta koti-ikävä yllätti ja palasin kotiin jo kahden viikon jälkeen.

Pienenä kadotin ponin nimeltä Koiraoviheo ja olen vähän ikävöinyt sitä siitä lähtien. (Vähän aikaa sitten onnistuin löytämään sen kaksosen Internetin syövereistä ja tunsin olevani jo hieman lähempänä menetettyä ystävääni.) Mahdun vielä kuudennen luokan kevätjuhlamekkooni ja päivittäisessä käytössäni on ainakin yhdet yläasteella ostamani alushousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti