15.8.2012

Indian summer











Rohkenin pukemaan makrameeunelmani ihan oikeasti päälleni, ja varsin toimistokelpoinenhan siitä valkoiseen paitamekkoon yhdistettynä tulikin. Nyt kun mekko on korkattu, lienee siihen sonnustautuminen tulevaisuudessakin helpompaa. Ainoa huono puoli tuossa on se, että tällainen harppoja saa hapsut aika nopsaa sotkeutumaan toisiinsa paksuiksi patukoiksi, jotka kyllä onneksi saa helposti auki vähän nykimällä. Eikä kai se hitaamman kävelynkään opettelu välttämättä ihan huono ratkaisu olisi.

Niin kuin joku ehkä kuvista päätteli, kävin mekossani töiden lisäksi Senaatintorin Fashion Villagessa. Kameraan tarttuminen toimi hyvänä keinona välttää ostoksia joskaan en myöskään mitään erityisen sytyttävää kojuissa bongannut. Lisäksi arastelen pieniä putiikkeja ja minun pitää psyykata itseni etukäteen vahvasti ostomoodiin, jos jotain todella olisin aikeissa mukaani haalia. Kuten nyt viimeksi tämän mekkosen. Seuraava haasteeni onkin vielä joskus uskaltautua Design Forumin ja My o My:n kaltaisiin liikkeisiin, joissa olisi hurjan kivoja juttuja mutta myös pelottavia palvelualttiita myyjiä, jotka tervehtivät kun astuu sisään. Tiedän, olen vähän hassu. Pistäydyin muuten helsinginretkelläni myös Cosissa ensimmäistä kertaa ikinä, ja voi pojat sehän vaikutti lupaavalta. Tiedän minne suuntaan kun saan taas ostaa vaatteita.

Huomenna karkaan työreissulle Pietariin, huikea idea järjestää muuten vähän tylsät kehityspäivät ulkomailla! Risteilemme iltapäivällä itänaapuriin, vietämme siellä perjantaipäivän ja olemme takaisin Helsingissä lauantaiaamuna. En ole jotenkin osannut varautua reissuun yhtään, onneksi sain sentään vanhemmiltani näiden reissulta ylijääneet ruplat. Kai sitä kohta voisi pakatakin. Blogin kannalta matka tarkoittaa sitä, että minusta ei hetkeen kuulu täällä mitään ja hetken kuluttua sitten sitäkin enemmän. Palataan siis reissukuvien merkeissä joskus lähitulevaisuudessa!

PS. Jes! Olin oikeassa kaikissa haaveissani, intiaanikesä on täällä ja toivottavasti pysyy!

4 kommenttia:

  1. hei hyvältähän tuo mekko näytää, vaikka itsekin varmaan sotkeentuisin hapsuihini alta aikayksikön :D Hauskaa pietarointia! (hehe, melkein kuin piehtarointia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, yllätyin itekin positiivisesti miten helposti siitä sai ihan toimistokelpoisenkin! vaikka ei se tosiaan ehkä maailman käytännöllisin vaate ole :D mä itseasiassa ensin luin piehtarointia ja ihmettelin että mitäs :D

      Poista
  2. oh toi mekko on niin upea! :> hauskasti olet sen yhdistelly!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! tykkäsin ite kanssa paljon tosta yhdistelmästä, saa nähä mitä keksin mekkosen kanssa sunnuntaina kun se pääsee edustamaan serkun hääjuhliin :)

      Poista